Νέα σιλικόνη S-Stick από την Molix

Νέα σιλικόνη S-Stick από την Molix

Η πρόταση της Molix στα softbaits για το 2016 ονομάζεται Sneaky Stick! Πρόκειται για σιλικονούχο δόλωμα μήκους 11.25 cm και τύπου jerkbait, που είναι εξ’ ολοκλήρου κατασκευασμένο στην Αμερική από άριστες πρώτες ύλες. Αυτό που κάνει την S-Stick να ξεχωρίζει είναι η ειδικά διαμορφωμένη λεπτή ουρά που τις δίνει φυσική και έντονη παρουσία μέσα στο νερό, διεγείροντας τα επιθετικά ένστικτα του αρπαχτικού!

sstick-josh-wichwatermark.phpΕπίσης δίνεται και η δυνατότητα αρματώματος της σιλικόνης και από τις δύο πλευρές, με την μία να δίνει πιο αργό και φυσικό βύθισμα ενώ η άλλη πιο έντονη κίνηση δεξιά-αριστερά κατά την διάρκεια των jerks! Μπορεί να αρματωθεί άψογα με όλους τους τύπους μολυβοκεφαλών αλλά και με άλλους πιο εξειδικευμένους τρόπους όπως dropshot, Texas, Neko, Cheburashka ή Sacky.

DSC_0995Στοχεύει στα περισσότερα αρπαχτικά του γλυκού και του αλμυρού νερού ενώ φέρει και την υπογραφή του γνωστού Αμερικάνου field tester της Molix Josh Witch!

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ :

molix_delfini

Ρουμπάκης Βασίλης, Λουδοβίκου 28 Πειραιάς Τ.Κ. 18531

Τηλ. 210 4176692, Fax. 210 4176692

Στο Facebook :

logo6

About Author

Μωυσής Λιάσκος

Ο Μωυσής είναι βασικό στέλεχος και ιδρυτικό μέλος του καινούργιου site μας Lurebites. Είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση σας σε ότι αφορά τα προϊόντα του αγαπημένου μας χόμπι και θα υπογράφει κάθε έρευνα, δοκιμή ή παρουσίαση που αναρτούμε. Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας του τμήματος Μηχανολογίας και θα βοηθήσει με τις γνώσεις του στα τεχνικά θέματα που θα σας παρουσιάσουμε. Ασχολείται φανατικά με το ψάρεμα και ειδικά με τις τεχνικές του spinning, shore jigging και eging.