Κοπή πίτας Greekspinners: Σαν… τσικνοπέμπτη!

Κοπή πίτας Greekspinners: Σαν… τσικνοπέμπτη!

Την Κυριακή 6 Μαρτίου, έγινε στα Ίσθμια η κοπή της πίτας του φόρουμ www.greekspinners.com και εορτάστηκαν τα γενέθλια των 6 χρόνων λειτουργίας του. Ο εορτασμός αυτός είχε διπλό χαρακτήρα αφού εκτός από τα γενέθλια, γιορτάστηκε και η συνεργασία του φόρουμ με το LureBites σε όποιο τομέα αυτό είναι δυνατό.
Ο καιρός ήταν υπέροχος αν εξαιρεθεί ο δυνατός άνεμος και έτσι οι πρώτοι έφθασαν αρκετά νωρίτερα από τις 10:30 που ήταν το ραντεβού, ψαρεύοντας και δοκιμάζοντας νέα τεχνητά, πλεύσεις και εξοπλισμό.

to-kopi-tin-pita-1
to-kopi-tin-pita-8
to-kopi-tin-pita-3Μεσημέρι πια, είχαν όλοι μαζευτεί και τα κάρβουνα έκαναν καλά τη δουλειά τους, ψήνοντας κάθε λογής λιχουδιές.

to-kopi-tin-pita-2
to-kopi-tin-pita-4
to-kopi-tin-pita-5Φαγητό, ποτό, ψάρεμα, γέλια και πειράγματα ήταν παντού στο σημείο αυτό δίπλα στη θάλασσα, μέχρι νωρίς το απόγευμα που κόπηκε η πίτα και έγινε η κλήρωση των δώρων που προσέφερε το www.fishingtime.gr και η Ράνια Γιαμακίδου (που ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς), κάνοντας έτσι τέσσερις από τους παρευρισκόμενους κατά ένα τεχνητό ‘’πλουσιότερους’’.

to-kopi-tin-pita-6
to-kopi-tin-pita-7logo_fishingtimeΑφού καθαρίστηκε διεξοδικά το σημείο συνάντησης, έγινε και η αποχώρηση με τις ευχές να δίνουν και να παίρνουν και με την επιστροφή γεμάτη όμορφες αναμνήσεις. Ευχαριστούμε πολύ όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους κι ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και να ξαναγιορτάσουμε με ακόμη περισσότερο κέφι.

greekspinners

About Author

Κώστας Βένος

Ο Κώστας είναι ένας ψαράς που το όραμα του κατάφερε να ενώσει όλους τους spinners της χώρας. Η δημιουργία του www.Greekspinners.com, του πιο δημοφιλούς πια forum για ψάρεμα με τεχνητά δολώματα, έγινε μέσα σε μια νύχτα και αποτέλεσε σταθμό για να γίνουν οι τεχνικές του spinning, shore jigging, eging και LRF γνωστές από άκρη σε άκρη σε όλη την επικράτεια. Πολύ καινούργιοι spinners “γεννήθηκαν” μέσα από εκεί καθώς υπάρχει άπλετη πληροφόρηση για όλα τα θέματα. Πρόκειται για έναν ψαρά χαμηλών τόνων που είναι τιμή μας να τον έχουμε βασικό συνεργάτη στην προσπάθεια μας.