Η έκθεση του περιοδικού Boat&Fishing ανοίγει τις πόρτες της!

Η έκθεση του περιοδικού Boat&Fishing ανοίγει τις πόρτες της!

Σήμερα στις 16:00 ανοίγουν οι πόρτες της έκθεσης “Σκάφος-Ψάρεμα” που διοργανώνει το περιοδικό Boat&Fishing In Greece.  Πρόκειται για μια έκθεση που τα τελευταία χρόνια έχει θέσει ψηλά τον πήχη, με ευρωπαϊκά πρότυπα διοργάνωσης και σημαντικούς εκθέτες του χώρου. Για άλλη μια φορά φέτος, η έκθεση λαμβάνει μέρος στο Helexpo Palace που βρίσκεται στο Μαρούσι, σε ένα χώρο 10 000 τ.μ.! Περιπλανηθείτε στους διαδρόμους της, ανάμεσα σε ότι αφορά αποκλειστικά το χόμπι μας και την ενασχόληση με την θάλασσα!! Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε σεμινάρια για όλες τις τεχνικές ψαρέματος καθώς και παρουσιάσεις προϊόντων των εταιρειών που συμμετέχουν στην έκθεση. Εκεί θα βρισκόμαστε και εμείς για να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα των εταιρειών Delalande και JIGSkinz.

flyer_A5jigskins

Από εκεί πέρα υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα σεμινάρια για διάφορα θέματα αλλά αυτά που μας ενδιαφέρουν εμάς από την ακτή είναι τα σεμινάρια των καλών φίλων όπως ο Χριστόφορος Ζάβρας, Πάνος Μαλομύτης & Μανώλης Ξαγοράρης, Δημήτρης Καρανικόλας, Γαβρίλος Κωστάκης και Θοδωρής Κοτούλιας.

Zavras_Xristos_Kastrinos_20

malomitis_psarema-me-waders
shore_jigging_karanikolas_2
Gavrilos_2016_
layer_miloΠέρα από τους φίλους, θα υπάρχουν και άλλα θέματα που ενδιαφέρουν όσους ψαρεύουν από την ακτή όπως :

Kastrinos_matchfishing_2016
karagiannakis_2016Όπως καταλαβαίνετε, όποιος αποφασίσει να επισκεφτεί την έκθεση το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα χάσει!!! Εμείς θα είμαστε εκεί και σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά και θα προσπαθήσουμε αν μας δοθεί η άδεια να σας μεταφέρουμε τα τεκταινόμενα. Ραντεβού, λοιπόν από σήμερα στο Μαρούσι!

Categories: Διάφορα

About Author

Γιώργος Φενερλής

Ο Γιώργος έχει ασχοληθεί με την αρθρογραφία στον περιοδικό τύπο από το 2004, γράφοντας άρθρα κυρίως για την τεχνική του spinning. Ήταν από τους πρώτους που έγραψε για αυτήν την τεχνική ενώ εισήγαγε και νέες όπως το Eging και το LRF. Τα περιοδικά με τα οποία έχει συνεργαστεί είναι το “Thalassa”, “Boat & Fishing”, “Το Ψάρεμα και τα Μυστικά του” και τέλος το “Ψαρεύω” στο οποίο υπήρξε συνδημιουργός και δούλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως αρχισυντάκτης του. Πέρα από την αρθρογραφία έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις προϊόντων, δοκιμές, ρεπορτάζ αγοράς, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις αγώνων αλιείας. Επίσης είναι ο δημιουργός και κάτοχος του παρόντος site.