Το νέο site της Arcofil στον αέρα!

Το νέο site της Arcofil στον αέρα!

Η εταιρεία Arcofil για το 2016 άλλαξε εξ΄ολοκλήρου το site της το οποίο λειτουργεί κυριώς ως e-shop. Το καινούργιο είναι πλήρως ανανεωμένο και πολύ πιο λειτουργικό ενώ μπορείτε να βρείτε πιο αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει η εταιρεία στην Ελλάδα. Κάθε χρήστης, επιλέγοντας την τεχνική που τον ενδιαφέρει, μπορεί εύκολα να βρει μια γκάμα προϊόντων, απλά με ένα κλικ.

arcofil_site3Το site δεν φιλοξενεί ακόμα όλα τα προϊόντα ούτε και όλες τις τεχνικές αλλά καθημερινώς θα εμπλουτίζεται με standard και νέα προϊόντα μέχρι να υπάρξει ολοκληρωμένη η γκάμα προϊόντων που εισάγει η Arcofil στην χώρα μας. Σε λίγο χρονικό διάστημα θα μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα των εταιρειών :
MILO, Delalande, Fladen, Arcofil, Turkana , Filpesca & Gruppo DP.

arcofil_site4Τέλος, έμφαση όπως είναι φυσικό, έχει δοθεί στις τεχνικές του match fishing δηλαδή bolognese, εγγλέζικο και απίκο μιας και η εταιρία είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της κορυφαίας ιταλική εταιρίας MILO που είναι κυρίαρχη στην τεχνική αυτή και σε αγωνιστικό επίπεδο.

arcofil_site5

Επίσης, στο καινούργιο site υπάρχει κατηγορία “ΝΕΑ/ΑΡΘΡΑ” από όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα όσα προγραμματίζει η εταιρεία (εκδηλώσεις, συμμετοχή σε αγώνες κ.α.) ή για τα καινούργια προϊόντα ή για προσφορές ή για την αρθρογραφία της ομάδας Milo Greece ή τέλος οτιδήποτε άλλο αφορά την πιο αναλυτική ενημέρωση σας για τα προϊόντα.

arcofil_site1Για να επισκεφτείτε το νέο site πατήστε εδώ :

arcofil_logo

Λεωφόρος Αμαρουσίου 15

Λυκόβρυση, Τ.Κ. 141 23

Αθήνα

τηλ/fax : 210 2831514 – 210 2836809

Categories: Διάφορα

About Author

Γιώργος Φενερλής

Ο Γιώργος έχει ασχοληθεί με την αρθρογραφία στον περιοδικό τύπο από το 2004, γράφοντας άρθρα κυρίως για την τεχνική του spinning. Ήταν από τους πρώτους που έγραψε για αυτήν την τεχνική ενώ εισήγαγε και νέες όπως το Eging και το LRF. Τα περιοδικά με τα οποία έχει συνεργαστεί είναι το “Thalassa”, “Boat & Fishing”, “Το Ψάρεμα και τα Μυστικά του” και τέλος το “Ψαρεύω” στο οποίο υπήρξε συνδημιουργός και δούλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως αρχισυντάκτης του. Πέρα από την αρθρογραφία έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις προϊόντων, δοκιμές, ρεπορτάζ αγοράς, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις αγώνων αλιείας. Επίσης είναι ο δημιουργός και κάτοχος του παρόντος site.