Μηχανισμός Clash από την Penn

Μηχανισμός Clash από την Penn

H νέα σειρά μηχανισμών της Penn για ψάρεμα στη θάλασσα και στο γλυκό νερό είναι εδώ και ακούει στο όνομα Clash!
Με μια πρώτη ματιά, αυτό που κάνει το Clash να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρίας είναι αναμφίβολα το μειωμένο βάρος. Το “στοίχημα” κατά τον σχεδιασμό, ήταν η αφαίρεση περιττού βάρους, χωρίς ταυτόχρονα ο μηχανισμός να χάσει σε στιβαρότητα και αξιοπιστία που είναι και τα χαρακτηριστικά των μηχανισμών της Penn. Το αποτέλεσμα είναι ένας μηχανισμός σε λογικά πλαίσια βάρους αλλά αρκούντως σκληροτράχηλος ώστε να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε μάχη!
Ας ρίξουμε όπως και μια ματιά και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του:

  • Μεταλλικό σώμα
  • Ρότορας από carbon στα μοντέλα με μέγεθος από 2000-5000, από αλουμίνιο στα μοντέλα με μέγεθος από 6000-8000
  • Γρανάζια κομμένα με τεχνολογία CNC (Κινητήριο γρανάζι από μπρούτζο)
  • Σύστημα για αποφυγή μπλεξιμάτων κατά την βολή
  • Σφραγισμένο σύστημα φρένων ΗΤ-100
  • Ανατομική λαβή EVA
  • 9 ανοξείδωτα ρουλεμάν


Η σειρά Clash περιλαμβάνει πλήρη γκάμα μοντέλων (2000 μέχρι 8000)  που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε παράκτιας τεχνικής είτε ελαφριάς είτε βαριάς μορφής όπως το spinning, το bolognese, το casting, το shore jigging, το heavy casting αλλά και τεχνικών από βάρκα όπως το jigging, την καθετή κ.α. Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε λεπτομερή παρουσίαση του μηχανισμού.


Θα το βρείτε εδώ:

banner_vrachnos_800x255

About Author

Μωυσής Λιάσκος

Ο Μωυσής είναι βασικό στέλεχος και ιδρυτικό μέλος του καινούργιου site μας Lurebites. Είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση σας σε ότι αφορά τα προϊόντα του αγαπημένου μας χόμπι και θα υπογράφει κάθε έρευνα, δοκιμή ή παρουσίαση που αναρτούμε. Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας του τμήματος Μηχανολογίας και θα βοηθήσει με τις γνώσεις του στα τεχνικά θέματα που θα σας παρουσιάσουμε. Ασχολείται φανατικά με το ψάρεμα και ειδικά με τις τεχνικές του spinning, shore jigging και eging.