Δοκιμές και πολλά δώρα στην συνάντηση των Spinning Anglers Team!

Δοκιμές και πολλά δώρα στην συνάντηση των Spinning Anglers Team!

Δελτίο Τύπου Spinning Anglers Team

spinninganglers

Θέλοντας να κάνουμε αυτήν την συνάντηση μας ακόμα πιο ενδιαφέρουσα για εσάς, ήρθαμε σε επαφή με διάφορές εταιρείες που θέλανε να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους που αφορούν το spinning. Βέβαια, τελευταία στιγμή δεν είχαμε την πολυτέλεια να ενημερώσουμε περισσότερες εταιρείες… Συγχωρέστε μας, άλλωστε δεν το έχουμε ξανακάνει. Έτσι λοιπόν, στην συνάντηση θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε από κοντά τα νέα μοντέλα καλαμιών spinning και LRF της molix, τα καλάμια spinning της anyfish anywhere και Molix τεχνητά και παρελκόμενα.

Ακόμα, θα διεξαχθούν οι παρακάτω κληρώσεις προϊόντων:

  • Η πρώτη κλήρωση αφορά δυο σετ (κασετίνες) για δυο τυχερούς spinners που θα περιέχουν διάφορα προϊόντα της εταιρίας Molix. Την χορηγία έχει αναλάβει η εταιρεία Molix Delfini EFS του Βασίλη Ρουμπάκη. Τον ευχαριστούμε θερμά!

logo_molix

logo6

  • Η δεύτερη κλήρωση αφορά τρία τεχνητά Blue spin για τρεις τυχερούς spinners, ένα για τον καθένα. Την χορηγία έχει αναλάβει η εταιρεία Pimp My Fish του Σπύρου Κουτσούρη. Επίσης, τον ευχαριστούμε θερμά!

logo_bluespinlogo_pimpmyfish

  • Η τρίτη κλήρωση γίνεται για ένα καλάμι spinning της anyfish anywhere και πιο συγκεκριμένα το Lure & Bait Rod με χαρακτηριστικά : Length: 9′ Casting weight: 15 – 40 grams, Weight: 155 grams & Rings: silicon carbide guides. Το καλάμι είναι μια χορηγία της εταιρείας Venmar LTD και τα θερμά μας ευχαριστήρια πάνε στον Στέφανο Βενέτο!

banner_anyfish

banner_VENMAR

Για να συμμετάσχετε στις κληρώσεις, οι προϋποθέσεις είναι να είστε μέλος της ομάδας και… η φυσική σας παρουσία!!

 
Χορηγός Επικοινωνίας

lure_bites_02

About Author

Γιώργος Φενερλής

Ο Γιώργος έχει ασχοληθεί με την αρθρογραφία στον περιοδικό τύπο από το 2004, γράφοντας άρθρα κυρίως για την τεχνική του spinning. Ήταν από τους πρώτους που έγραψε για αυτήν την τεχνική ενώ εισήγαγε και νέες όπως το Eging και το LRF. Τα περιοδικά με τα οποία έχει συνεργαστεί είναι το “Thalassa”, “Boat & Fishing”, “Το Ψάρεμα και τα Μυστικά του” και τέλος το “Ψαρεύω” στο οποίο υπήρξε συνδημιουργός και δούλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως αρχισυντάκτης του. Πέρα από την αρθρογραφία έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις προϊόντων, δοκιμές, ρεπορτάζ αγοράς, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις αγώνων αλιείας. Επίσης είναι ο δημιουργός και κάτοχος του παρόντος site.