5η Συνάντηση Psaroma.gr

5η Συνάντηση Psaroma.gr

Δελτίο τύπου Psaroma.gr

Στην όμορφη παραλία του Αγίου Δημητρίου στον Αλμυροπόταμο της Ευβοίας η 5η συνάντηση ψαρωμένων και φίλων από όλη την Ελλάδα. Η συνάντηση θα είναι μια ακόμη αφορμή για να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις για όλα αυτά που μας απασχολούν, για κάθε αγωνία και ανησυχία μας. Αφορμή για να δούμε καλούς φίλους από μακριά, να ψαρέψουμε μαζί τους και να το διασκεδάσουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε και κάνουμε τα τελευταία χρόνια. Η 5η ψαρευτική συνάντηση του psaroma.gr, εκτός από την ξεκούραση, την διασκέδαση, και το ψάρεμα που είναι πάντα το ζητούμενο αυτών των συναντήσεων, έχει στόχο να προκαλέσει τη συζήτηση σε θέματα ψαρευτικού και περιβαντολογικού περιεχομένου, να ενισχύσει το πνεύμα συλλογικότητας και συντροφικότητας, να προτείνει εκείνες τις πολύμορφες δράσεις που θα συμβάλλουν στον κοινό μας βηματισμό, αλλά και να στηρίξει όλους εκείνους που ξεκινούν τώρα το ψάρεμα τους.
Για το σκοπό αυτό, το πρόγραμμα της 5ης ψαρευτικής συνάντησης περιλαμβάνει συζητήσεις (για όλες τις τεχνικές με μερικούς από τους καλύτερους στο είδος τους), και καθαριότητα της παραλίας. Και φυσικά την συλλογική κουζίνα που θα συνοδεύει για μια ακόμη φορά τα γλέντια μας.

11889667_1620924388156342_3877977795506134176_n

About Author

Γιώργος Φενερλής

Ο Γιώργος έχει ασχοληθεί με την αρθρογραφία στον περιοδικό τύπο από το 2004, γράφοντας άρθρα κυρίως για την τεχνική του spinning. Ήταν από τους πρώτους που έγραψε για αυτήν την τεχνική ενώ εισήγαγε και νέες όπως το Eging και το LRF. Τα περιοδικά με τα οποία έχει συνεργαστεί είναι το “Thalassa”, “Boat & Fishing”, “Το Ψάρεμα και τα Μυστικά του” και τέλος το “Ψαρεύω” στο οποίο υπήρξε συνδημιουργός και δούλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως αρχισυντάκτης του. Πέρα από την αρθρογραφία έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις προϊόντων, δοκιμές, ρεπορτάζ αγοράς, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις αγώνων αλιείας. Επίσης είναι ο δημιουργός και κάτοχος του παρόντος site.