Ο καιρός στο ψάρεμα της πέστροφας

Ο καιρός στο ψάρεμα της πέστροφας

Οι διαφορές στις καθημερινές καιρικές συνθήκες έχουν μεγάλη επίδραση στον τρόπο που “λειτουργούν” τα ψάρια και στην τακτική που πρέπει να εξακολουθήσουμε  κατά το ψάρεμα.

Στο παρακάτω κείμενο θα βρείτε κάποιες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στο πως να χειριστείτε τις κατά τόπους καιρικές συνθήκες στο ψάρεμα της πέστροφας…

Διαβάστε περισσότερα….

fly_fishing

Categories: FW fishing

About Author

Αποστόλης Λαχανάς

Ο Αποστόλης κατάγεται από την πόλη της Λάρισας και επαγγελματικά δραστηριοποιείται με τις αντιπροσωπίες ποτών και αναψυκτικών. Ασχολείται με το fly fishing εδώ και αρκετά χρόνια ενώ είναι από τους πρώτους που το έκαναν γνωστό στην χώρα μας. Επίσης σχεδιάζει και κατασκευάζει τεχνητά δολώματα (flies) για την Αγγλική εταιρία Deer Creek ενώ από το 2011 ασχολείται ερασιτεχνικά με το rodbuilding fly καλαμιών. Έχει αρθρογραφήσει στα ελληνικά περιοδικά “Ψαρεύω” και “Ψάρεμα στα γλυκά νερά” καθώς και στο διεθνούς φήμης περιοδικό για fly fishing ''Catch magazine''. Είναι δημιουργός του site FlyFishingGreece, ίσως του πιο καλαίσθητου χώρου ψαρέματος του ελληνικού διαδικτύου. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος καθώς είναι ιδρυτικό μέλος του πανελλήνιου συλλόγου Fly Fishing & Προστασίας Άγριας Πέστροφας "Αστραίος".