Διαγωνισμός και κλήρωση 1000 Like!

Διαγωνισμός και κλήρωση 1000 Like!

To Lurebites έφτασε αισίως τα 1000 Likes στο Facebook και το γιορτάζουμε! Οι φίλοι και αναγνώστες του site έχουν την δυνατότητα πατώντας like και κοινοποιώντας την εικόνα του διαγωνισμού, να λάβουν μέρος στην κλήρωση πλούσιων δώρων που θα περιλαμβάνει τα εξής έξι έπαθλα:

1. Δίσπαστο καλάμι για την τεχνική του eging της εταιρίας Shimatsu με το όνομα Sephiano 832 SP μήκους 2.53 μέτρων και c.w. 2.0 – 3.5. Διαθέτει εξαρτήματα της Fuji όπως οδηγούς και βάση μηχανισμού ενώ η λαβή είναι από υλικό EVA.

klirosi_1
To παραπάνω καλάμι είναι προσφορά της εταιρίας Lucky fishing.

logo lucky fishing


2. Τετράσπαστο καλάμι για την τεχνική του LRF της εταιρίας Favorite με το όνομα Blue Bird Compact μήκους 1.92 μέτρων και c.w. 2 – 7 gr. Ανήκει στην κατηγορία των καλαμιών travel που λόγω των πολλών στελεχών του, ελαχιστοποιεί τον όγκο μεταφοράς. Επίσης μια άλλη ιδιαιτερότητα του είναι οι δύο διαφορετικού τύπου κορυφές που διαθέτει: Μία solid και μια tubular.

klirosi_2
To παραπάνω καλάμι είναι προσφορά της εταιρίας Anglermania ltd.

AnglerManiaDotComWebsiteLogo1


3. Απόχη C&R της εταιρίας Berkley συνολικού μήκους 1.42 μέτρων. Πρόκειται για μια ξεχωριστή απόχη που έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την ασφαλέστερη και λιγότερη επώδυνη παραμονή του ψαριού μέσα σε αυτή. Το δίχτυ είναι κατασκευασμένο από καουτσούκ ενώ το μήκος της κλειστή είναι 62 cm κάνοντας την εύκολη στην μεταφορά.

klirosi_3
Η παραπάνω απόχη είναι προσφορά της εταιρίας Υιοί Δ. Βραχνού Ο.Ε.

vrachnos
4. Δύο συσκευασίες σιλικονούχων δολωμάτων της εταιρίας Delalande με το όνομα Tribass καθώς και μια συσκευασία μολυβοκεφαλών επίσης της εταιρίας Delalande με το όνομα Hamecon Court. Το μήκος της Tribass είναι 12.5 cm ενώ τα δύο διαθέσιμα χρώματα είναι οι κωδικοί #155 και #138. Όσον αφορά τις μολυβοκεφαλές διαθέτουν βάρος 10gr και είναι τύπου sabot.

klirosi_5
Το παραπάνω πακέτο είναι προσφορά της εταιρίας Arcofil.

argofil
5. Μηχανισμός κατάλληλος για τις τεχνικές του εγγλέζικου και bolognese της εταιρίας Dragon με το όνομα Fishmaker 725. Ο συγκεκριμένος μηχανισμός διαθέτει χαρακτηριστικά όπως πίσω φρένα, 328gr βάρος, 7 ρουλεμάν, και 74cm τύλιγμα σε μια πλήρη περιστροφή της μπομπίνας. Το κύριο χαρακτηριστικό του μηχανισμού είναι η δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο μπομπινών : Την ρηχή με χωρητικότητα 0.20mm/150 μέτρα που υπόσχεται μακρινή ρίψη και καλύτερη απόδοση των φρένων, και την βαθιά με χωρητικότητα 0.25mm/150 μέτρα.


Ο παραπάνω μηχανισμός είναι προσφορά της εταιρίας Rizoulis Sport Fishing.

rizoulis
6. Tεχνητό δόλωμα της εταιρίας Daiwa με το όνομα Shore Line Shiner 140F. Πρόκειται για τεχνητό της κατηγορίας των minnow, με μήκος 14cm, βάρους 25.6 gr, floating πλευστότητας και χρώματος με την κωδική ονομασία katakuchi. Kύριο χαρακτηριστικό του εκτός της πολύ υψηλής ποιότητας κατασκευής, είναι οι πολύ μακρινές ρίψεις που διαθέτει.

klirwsi_6
Το παραπάνω τεχνητό είναι προσφορά της εταιρίας Skalis Outdoor.

skalis


Όροι διαγωνισμού

1. O διαγωνισμός ισχύει από την ώρα δημοσίευσης του παρόντος μέχρι τα μεσάνυχτα της 31/07/2015.

2. Έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που πληρούν τα δύο παρακάτω κριτήρια: Α) Πατώντας “Like” στην εικόνα του διαγωνισμού και Β) Πατώντας “Share” στην εικόνα του διαγωνισμού, δημοσιεύοντάς την στην προσωπική τους σελίδα στο Facebook. Η ομάδα του Lurebites στο Facebook είναι η εξής: https://www.facebook.com/pages/Lurebites/144108592322740

3. Τα δώρα είναι προσωπικά και οι νικητές του διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα μεταβίβασης αυτών ή ανταλλαγής τους με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα.

4. Την 31/07/2015 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του διαγωνισμού. Μέσω της κλήρωσης θα αναδειχθούν έξι τυχεροί νικητές, που θα λάβουν με την σειρά που κληρώθηκαν τα έξι δώρα του διαγωνισμού.

5. Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθούν στην σελίδα μας στο Facebook όλοι οι νικητές, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι, να επικοινωνήσουν με την σειρά τους μαζί μας, εντός τριών ημερών, στο τηλέφωνο: 210 5545182, στο email:[email protected] ή με προσωπικό μήνυμα στο Facebook, για να γίνει η ταυτοποίησή τους και να μας δώσουν τα πλήρη στοιχεία τους, για να τους αποσταλούν τα δώρα.

6. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Categories: Editorial

About Author

Μωυσής Λιάσκος

Ο Μωυσής είναι βασικό στέλεχος και ιδρυτικό μέλος του καινούργιου site μας Lurebites. Είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση σας σε ότι αφορά τα προϊόντα του αγαπημένου μας χόμπι και θα υπογράφει κάθε έρευνα, δοκιμή ή παρουσίαση που αναρτούμε. Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας του τμήματος Μηχανολογίας και θα βοηθήσει με τις γνώσεις του στα τεχνικά θέματα που θα σας παρουσιάσουμε. Ασχολείται φανατικά με το ψάρεμα και ειδικά με τις τεχνικές του spinning, shore jigging και eging.