Πυροφάνι στο λιμάνι. Έτσι… γιατί μπορούν!

Πυροφάνι στο λιμάνι. Έτσι… γιατί μπορούν!

Τα ξημερώματα της 9ης Μαίου στο λιμάνι του Αγίου Σπυρίδωνα Φωκίδας εθεάθησαν δύο άτομα μέσα σε βάρκα να κάνουν πυροφάνι στο εσωτερικό(!!!) του λιμανιού. Αντί να τσακωθούμε μαζί τους τους ζητήσαμε να ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό της μηχανής για να αποθανατίσουμε μια όμορφη στιγμή αυτού του παραδοσιακού τρόπου ψαρέματος… Γιατί άλλωστε να χαλάμε τις καρδιές μας αφού… μπορούν! Αφού είχαν αποψηλώσει ότι βρισκόταν στις γύρω ακτές είπαν να περάσουν και μια βόλτα μέσα από το μικρό λιμάνι…

Όσο ο συγκεκριμένος τρόπος ψαρέματος θεωρείται “ερασιτεχνικός” εμείς δεν έχουμε παρά να το ρίξουμε στην πλάκα γιατί αν το εξετάσουμε σοβαρά μόνο για… γέλια δεν είναι!

pirofaniagiosspiridon3

pirofaniagiosspiridon1

Categories: Οικολογία

About Author

Μωυσής Λιάσκος

Ο Μωυσής είναι βασικό στέλεχος και ιδρυτικό μέλος του καινούργιου site μας Lurebites. Είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση σας σε ότι αφορά τα προϊόντα του αγαπημένου μας χόμπι και θα υπογράφει κάθε έρευνα, δοκιμή ή παρουσίαση που αναρτούμε. Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας του τμήματος Μηχανολογίας και θα βοηθήσει με τις γνώσεις του στα τεχνικά θέματα που θα σας παρουσιάσουμε. Ασχολείται φανατικά με το ψάρεμα και ειδικά με τις τεχνικές του spinning, shore jigging και eging.