Μηχανισμός spinning 198 από την Mitchell

Μηχανισμός spinning 198 από την Mitchell

Η νέα πρόταση της γαλλικής εταιρίας Mitchell στους μηχανισμούς spinning ακούει στο όνομα 198. Τα τρία βασικά κριτήρια που τέθηκαν κατά την διάρκεια του σχεδιασμού και της κατασκευής του μηχανισμού είναι η δύναμη, η αντοχή και η ανθεκτικότητα. Ο 198 μεταξύ άλλων διαθέτει χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει από άλλους μηχανισμούς της ίδιας κατηγορίας. Ας ρίξουμε όμως μια πιο λεπτομερή ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του που τον κάνουν να διαφέρει.

Ο 198 διαθέτει μπροστινά φρένα με max drag τα 6 κιλά. Η σχέση περιστροφής είναι 5.8:1, η χωρητικότητα της μπομπίνας είναι 285μ / 0.25mm και το συνολικό του βάρος βρίσκεται στα 315γρ. Στα επιμέρους χαρακτηριστικά, διαθέτει εφτά ανοξείδωτα ρουλεμάν και πολύ δυνατό πλαίσιο από αλουμίνιο. Το σύστημα των φρένων έχει τέλεια αδιαβροχοποιήση και η μπομπίνα είναι ανοδιωμένη. Εσωτερικά διαθέτει ένα πανίσχυρο κεντρικό γρανάζι ενώ καινοτόμο και ενισχυμένο είναι το pick-up. Η λαβή είναι από αλουμίνιο και διαθέτει πολύ ανατομικό χερούλι.
Ο μηχανισμός έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την σκληρή χρήση στην θάλασσα και σίγουρα είναι ένας μηχανισμός που θα καλύψει τις ανάγκες του νέου spinner που θέλει να ξεκινήσει σωστά την τεχνική άλλα και του έμπειρου ψαρά που αναζητεί ένα value for money εργαλείο.

Θα το βρείτε εδώ:

banner_vrachnos_800x255

About Author

Μωυσής Λιάσκος

Ο Μωυσής είναι βασικό στέλεχος και ιδρυτικό μέλος του καινούργιου site μας Lurebites. Είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση σας σε ότι αφορά τα προϊόντα του αγαπημένου μας χόμπι και θα υπογράφει κάθε έρευνα, δοκιμή ή παρουσίαση που αναρτούμε. Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας του τμήματος Μηχανολογίας και θα βοηθήσει με τις γνώσεις του στα τεχνικά θέματα που θα σας παρουσιάσουμε. Ασχολείται φανατικά με το ψάρεμα και ειδικά με τις τεχνικές του spinning, shore jigging και eging.