Η μεγαλύτερη ψαριά στο Ιόνιο και… ίσως η τελευταία

Η μεγαλύτερη ψαριά στο Ιόνιο και… ίσως η τελευταία

Η είδηση που έγινε χαμός ήταν αυτή :

“Ανήμερα της Πρωτομαγιάς, στο Μεγανήσι της Λευκάδας έπιασαν… 40 τόνους παλαμίδα! Όσοι βρέθηκαν στο λιμανάκι στο Περιγιάλι, έμειναν πραγματικά άφωνοι με την ποσότητα των ψαριών που έβγαλε στο λιμάνι το  γρι – γρι¨ΣΤΑΘΗΣ”.

Οι Καλλίνικος Γεράσιμος και Δημήτρης ίσως έβγαλαν μία από τις μεγαλύτερες ψαριές, στο Ιόνιο στην περιοχή Μπάλος, που βρίσκεται ανάμεσα από δύο παραλίες – Πασουμάκι και Φανάρι – στο Μεγανήσι. Το γρι – γρι στην κυριολεξία “πλημμύρισε” από παλαμίδια, που υπολογίζεται ότι έχουν βάρος 30-40 τόνους, όπως σημειώνει το Lefkadapress.gr

“Με αυτή την ψαριά θα φορτωθούν τέσσερις επικαθίμενες νταλίκες” όπως δήλωσε ο Γεράσιμος Καλλίνικος.”

ruwxhmzbue55448db00010a

40tonouspalamidapagos

Categories: Οικολογία

About Author

Μωυσής Λιάσκος

Ο Μωυσής είναι βασικό στέλεχος και ιδρυτικό μέλος του καινούργιου site μας Lurebites. Είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση σας σε ότι αφορά τα προϊόντα του αγαπημένου μας χόμπι και θα υπογράφει κάθε έρευνα, δοκιμή ή παρουσίαση που αναρτούμε. Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας του τμήματος Μηχανολογίας και θα βοηθήσει με τις γνώσεις του στα τεχνικά θέματα που θα σας παρουσιάσουμε. Ασχολείται φανατικά με το ψάρεμα και ειδικά με τις τεχνικές του spinning, shore jigging και eging.