Αποτελέσματα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αλιείας από την Ακτή με καλάμι & μηχανισμό

Αποτελέσματα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αλιείας από την Ακτή με καλάμι & μηχανισμό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Ο.Υ.Δ.Α

EUDAA Logo-11
Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Μαΐου  διεξήχθη στην παραλία του Ωρωπού ο 4ος  και  5ος  Αγώνας  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας από την ακτή με καλάμι και μηχανισμό έτους 2015 με διοργανωτή σύλλογο τον Ναυταθλητικό Όμιλο Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΝΟΤΚ).

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε μέσα από συνολικά  5 αγώνες. Σε αυτό συμμετείχαν 41 αθλητές από συλλόγους που ανήκουν στην δύναμη της ΕΟΥΔΑ

Ευχαριστούμε θερμά:

  • Tον ΝΟΤΚ για την άψογη διοργάνωση και όλως ιδιαιτέρως τους κριτές του συλλόγου για τα χιλιόμετρα που έκαναν.
  • Το τμήμα αλιείας της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής και βορείου Αιγαίου και όλως ιδιαιτέρως την κα. Παρασκευή Τουτουντζή για την άδεια τέλεσης των αγώνων.
  • Το περιοδικό BOAT & FISHING που είναι Χορηγός Επικοινωνίας και όλως ιδιαιτέρως τον κ. Αντώνη Δρόσο

Η 4η αγωνιστική πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαΐου ημέρα Σάββατο και ήταν ένας πολύ δυνατός αγώνας με πολλές ανατροπές  και αρκετά αλιεύματα σε όλους τομείς.

Οι νικητές της 4ης  Αγωνιστικής είναι οι εξής:

1η θέση  Σωφρονιάδης Μάκης 534 βαθμούς αθλητής του ΤΡΙΤΩΝΑ με χορηγό την εταιρία SHARK-VERET

2η θέση  Μαραγκός Bασίλης 526 βαθμούς αθλητής του ΤΡΙΤΩΝΑ

3η θέση  Κανδρής Αντώνης 430 βαθμούς αθλητής του ΝΟΙΕΣ

Η 5η αγωνιστική πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαίου και ήταν  ο τελευταίος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.  Οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε έναν από τους καλύτερους και ποιο εντυπωσιακούς αγώνες που έχουν γίνει. Τα πάντα κρίθηκαν το τελευταίο λεπτό σχεδόν σε όλους τους τομείς.

Οι νικητές της 5ης Αγωνιστικής είναι οι εξής:

1η θέση Τηνιακός Ακης 576 βαθμούς αθλητής του ΝΟΙΕΣ

2η θέση Ντερμπεντέρης Νικόλαος  527 βαθμούς αθλητής του ΝΟΤΚ

3η θέση Αποστολίδης Γιώργος 412 βαθμούς αθλητής του ΝΟΙΕΣ με χορηγό την εταιρία  ELITE-MAVER

Μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Αλιείας από την ακτή με καλάμι και μηχανισμό οι αθλητές που στελεχώνουν την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ σύμφωνα με την συνολική ατομική κατάταξη είναι οι παρακάτω:

1oς  Σωφρονιάδης  Μάκης  Πρωταθλητής Ελλάδος 2015

2ος  Στέλλας Αντώνης

3ος  Ντερμπεντέρης Νικόλαος

4ος  Τηνιακός Άκης

5ος  Φλωρούς Γιάννης

6ος  Ιωαννίδης Παντελής

Με βάση την συνολική ατομική κατάταξη και τους δύο  καλύτερους αθλητές από κάθε σύλλογο η κατάταξη των Συλλόγων έχει ως εξής:

1oς   ΤΡΙΤΩΝ FC  Πρωταθλητής Ελλάδος Σύλλογος

2ος  ΝΟΤΚ- ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

3ος  ΝΟΙΕΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Σας ενημερώνουμε πως οι βραβεύσεις των αθλητών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Αλιείας από την ακτή με καλάμι και μηχανισμό θα πραγματοποιηθούν στις 28 Ιουνίου σε ειδικό χώρο όπου θα ενημερωθείτε σύντομα.

Με την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας από την ακτή με καλάμι και μηχανισμό  θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την συμμετοχή σας. Η αγωνιστική πειθαρχία, η αγάπη, η εξέλιξη και ο σεβασμός είναι χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα ώστε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να κριθεί επιτυχημένο, κάτι που όλοι αποδείξατε πως έχετε. Ευχόμαστε στην Εθνική Ελλάδος

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

About Author

Γιώργος Φενερλής

Ο Γιώργος έχει ασχοληθεί με την αρθρογραφία στον περιοδικό τύπο από το 2004, γράφοντας άρθρα κυρίως για την τεχνική του spinning. Ήταν από τους πρώτους που έγραψε για αυτήν την τεχνική ενώ εισήγαγε και νέες όπως το Eging και το LRF. Τα περιοδικά με τα οποία έχει συνεργαστεί είναι το “Thalassa”, “Boat & Fishing”, “Το Ψάρεμα και τα Μυστικά του” και τέλος το “Ψαρεύω” στο οποίο υπήρξε συνδημιουργός και δούλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως αρχισυντάκτης του. Πέρα από την αρθρογραφία έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις προϊόντων, δοκιμές, ρεπορτάζ αγοράς, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις αγώνων αλιείας. Επίσης είναι ο δημιουργός και κάτοχος του παρόντος site.