Στα μισά του δρόμου…

Στα μισά του δρόμου…

Επιτέλους μπήκε επισήμως η άνοιξη την οποία περιμέναμε πως και πως, μετά τον χειρότερο χειμώνα των τελευταίων δεκαετιών. Χειμώνας που δεν ήταν μόνο βαρύς από άποψη κλίματος αλλά και από τα τεκταινόμενα στην ζωή όλων μας. Ελπίδες γεννήθηκαν, ελπίδες πέθαναν, καινούργιο που προσπαθεί να μην μοιάσει στο παλιό και παλιό που προσπαθεί… να μοιάσει στο καινούργιο αλλά το μόνο σίγουρο ήταν ότι οι μάσκες έπεσαν σε όλα τα επίπεδα. Μέσα σε όλα αυτά τα “ωραία”, εμείς κλείσαμε τα μάτια και συνεχίζουμε να προσπαθούμε ώστε να καταφέρουμε το ακατόρθωτο : ένα site για το ψάρεμα διαφορετικό που θα σας απομακρύνει για λίγο από την ελληνική μιζέρια. Να σας ενημερώνει σωστά, να σας ταξιδεύει, να σας δίνει βήμα, να σας διασκεδάζει και να προβάλει ότι καλό έχει ο Έλληνας ερασιτέχνης ψαράς όπου και αν βρίσκεται. Για να το επιτύχουμε αυτό αλλάξαμε look και κυρίως βρήκαμε μια πιο καθαρή πλατφόρμα, με μεγαλύτερες δυνατότητες, ώστε να γίνει το site πιο χρηστικό σε εσάς. Σε αυτήν την προσπάθεια είμαστε στα μισά του δρόμου και στην συνέχεια θα σας παρουσιάσουμε καινούργια πράγματα, ιδέες και πρόσωπα καθώς η ομάδα συνεχώς μεγαλώνει. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους πίστεψαν και πιστεύουν σε αυτό που κάνουμε και πήραν το θάρρος να συμμετάσχουν αρθρογραφικά, μοιράζοντας ένα κομμάτι από την ψυχή τους με εσάς εκεί έξω. Να ζητήσω συγνώμη σε όσους δεν προλάβαμε να δημοσιεύσουμε την δουλειά τους καθώς τις τελευταίες δυο βδομάδες ασχολούμασταν με την νέα πλατφόρμα.

Κάτι άλλο που μας απασχόλησε ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό ήταν τι γίνεται με τα αθλητικά δρώμενα στην αλιεία. Μάθαμε μετά από πολύ ψάξιμο ότι κάποιος άλλος κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα σαν εμάς με τους ίδιους καθαρούς στόχους. Αυτή είναι η Ε.Ο.Υ.Δ.Α., νέοι άνθρωποι, καθαροί, με φρέσκες ιδέες οπότε αποφασίσαμε να την στηρίξουμε με όλες τις μικρές μας δυνάμεις. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όλα τα πρωταθλήματα στην θάλασσα και τα γλυκά νερά αλλά και το πρωτάθλημα των ρίψεων. Τους εύχομαι καλό κουράγιο! Παράλληλα, μας ενδιαφέρουν και τα αθλητικά τεκταινόμενα στην Κύπρο οπότε θα έχετε και από εκεί ενημέρωση με αρχή τις διοργανώσεις του σωματείου “Ψαροκαταστάσεις Κύπρου”. Για συνεργασίες με εταιρείες του χώρου δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι και θα σας ενημερώσουμε πλήρως μόλις έχουμε αποκτήσει νομικό πρόσωπο. Όλες οι παρουσιάσεις που βλέπετε είναι demo και ευχαριστούμε όσους μας εμπιστεύτηκαν τα προϊόντα τους.

Τέλος, ήρθε η ώρα να αποκαλύψω ποιοι βρίσκονται πίσω από το Lurebites. Αυτοί είναι μια ομάδα… διάσημων καλλιτεχνών Ναιτών ιπποτών με κωδικά ονόματα όπως Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Μιχαήλ Άγγελος, Ελ Γκρέκο κ.α.! Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια αυτούς τους ανθρώπους που μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα Κώστα Βένο, Νίκο Χατζηγιάννη, Πάνο Κοτσόκολο, Μωυσή Λιάσκο και τέλος τον δεύτερο στην τάξη μάγιστρο μετά από εμένα (κάτσε καλά) Γιώργο Κωτσό. Είμαστε λοιπόν στα μισά του δρόμου και συνεχίζουμε…

Υ.Γ. Η στήλη αυτή δεν φτιάχτηκε για να φιλοξενεί μόνο την δική μου άποψη και θα γράφουν όλοι οι σημαντικοί συνεργάτες μας τις απόψεις τους.

Categories: Editorial

About Author

Γιώργος Φενερλής

Ο Γιώργος έχει ασχοληθεί με την αρθρογραφία στον περιοδικό τύπο από το 2004, γράφοντας άρθρα κυρίως για την τεχνική του spinning. Ήταν από τους πρώτους που έγραψε για αυτήν την τεχνική ενώ εισήγαγε και νέες όπως το Eging και το LRF. Τα περιοδικά με τα οποία έχει συνεργαστεί είναι το “Thalassa”, “Boat & Fishing”, “Το Ψάρεμα και τα Μυστικά του” και τέλος το “Ψαρεύω” στο οποίο υπήρξε συνδημιουργός και δούλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως αρχισυντάκτης του. Πέρα από την αρθρογραφία έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις προϊόντων, δοκιμές, ρεπορτάζ αγοράς, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις αγώνων αλιείας. Επίσης είναι ο δημιουργός και κάτοχος του παρόντος site.