Νέο Twin Power SW της Shimano

Νέο Twin Power SW της Shimano

Το μεγάλο νέο που περίμεναν πολλοί ψαράδες ανά τον κόσμο είναι ότι παρουσιάστηκε ο νέος μηχανισμός spinning της Shimano  Twin power SW 2015.

Το νέο Twin Power SW αρκετά αναβαθμισμένο!

Το νέο Twin Power SW αρκετά αναβαθμισμένο!


Χρησιμοποιεί όλες τις τελευταίες τεχνολογίες της Shimano όπως το X-SHIP, το X-RIGID ROTOR, το X-TOUGH DRAG κ.α. και είναι αδιάβροχο για χρήση σε θαλασσινό νερό σύμφωνα με το πρότυπο X-SHIELD.

15TWINPOWER-SW_ima3
To σώμα και το κεντρικό γρανάζι είναι κατασκευασμένα από ένα νέο ανθεκτικότερο αλουμίνιο που το ονομάζει HAGANE BODY & GEAR. Είναι χαρακτηριστικό ότι δίνει 20% παραπάνω πάχος σε σχέση με το μοντέλο 2009. Ο βενιαμίν της σειράς είναι το μοντέλο 4000XG που πού πλέον θα είναι και το μοναδικό που θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον προς το παρών, καθώς δεν υπάρχει το μοντέλο PG. Ακολουθούν τα μοντέλα 5,6,8,10 και το θηριώδες 14 000. Τα μοντέλα μέχρι και το 6000 θα έχουν 11+1 ρουλεμάν και τα μεγαλύτερα 10+1. Σε αναμονή λοιπόν για να τα δούμε και από κοντά!

15TWINPOWER-SW_ima6

15TWINPOWER-SW_ima10

15TWINPOWER-SW_ima5

006


 https://www.youtube.com/watch?v=Tp1BvPH44eU

About Author

Γιάννης Κασάπογλου

Ο Γιάννης είναι ένας ψαράς που ασχολείται με τις τεχνικές του εγγλέζικου και του spinning τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι ο ψαράς που αναζητά την καταξίωση μέσα από την αρθρογραφία. Είναι ένας ψαράς σαν όλους εσάς με την διαφορά ότι θέλει να μοιραστεί το πάθος, το μεράκι, τις εμπειρίες και τις γνώσεις που αποκομίζει με την συστηματική ενασχόληση του με αυτές τις τεχνικές. Ένα άλλο πάθος του είναι η φωτογραφία καθώς έχει δουλέψει επαγγελματικά στο αντικείμενο. Ο συνδυασμός όλων αυτών τον οδήγησε στην δημιουργία του fishingingreek.blogspot.gr.