Ε.Ο.Υ.Δ.Α: Το πανελλήνιο πρωτάθλημα αλιείας με φελλό ξεκινά στην Σητεία

Ε.Ο.Υ.Δ.Α: Το πανελλήνιο πρωτάθλημα αλιείας με φελλό ξεκινά στην Σητεία

Δελτίο τύπου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ
Ε. Ο. Υ. Δ. Α.
*****************
ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ : 1ης & 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο σύλλογος Ν.Ο. Σητείας, μετά από ανάθεση της Ε.Ο.Υ.Δ.Α., διοργανώνει την 1η & 2η Αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις του έτους 2015.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο λιμάνι της Σητείας.
1η αγωνιστική Σάββατο 25 Απριλίου (Σητεία) 17.00 – 22.00
2η αγωνιστική Κυριακή 26 Απριλίου (Σητεία) 08.00- 13.00
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σύλλογοι της δύναμης της Ε.Ο.Υ.Δ.Α..
Όλοι οι αθλητές αγωνίζονται για την ατομική και ομαδική κατάταξη σύμφωνα με τον Κανονισμό και τις Προσαρτήσεις του.
Υπάρχει χρηματικό αντίτιμο συμμετοχής 10 ευρώ για κάθε έναν αθλητή και για κάθε έναν αγώνα, το οποίο είναι απολύτως ανταποδοτικό των εξόδων διοργάνωσης του αγώνα, των λειτουργικών εξόδων της ΕΟΥΔΑ και των αναγκών της Εθνικής Αποστολής που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Το χρηματικό αντίτιμο συμμετοχής θα καταβάλλεται στον Αλυτάρχη που έχει ορίσει η Ε.Ο.Υ.Δ.Α. με την έκδοση της αντίστοιχης Απόδειξης Είσπραξης της Ε.Ο.Υ.Δ.Α. και ο διοργανωτής σύλλογος θα παραλαμβάνει ΑΜΕΣΑ το ποσό που έχει ξοδέψει για τις οργανωτικές του ανάγκες με την έκδοση της αντίστοιχης Απόδειξης Είσπραξης και των παραστατικών του.
Τυχόν υπόλοιπο χρηματικό ποσό θα διατίθεται ΑΥΤΟΥΣΙΟ και αποκλειστικά στις λειτουργικές ανάγκες της Ε.Ο.Υ.Δ.Α. καθώς και για τις ανάγκες της Εθνικής Αποστολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Ο αγώνας είναι ατομικός και ομαδικός.

About Author

Γιώργος Φενερλής

Ο Γιώργος έχει ασχοληθεί με την αρθρογραφία στον περιοδικό τύπο από το 2004, γράφοντας άρθρα κυρίως για την τεχνική του spinning. Ήταν από τους πρώτους που έγραψε για αυτήν την τεχνική ενώ εισήγαγε και νέες όπως το Eging και το LRF. Τα περιοδικά με τα οποία έχει συνεργαστεί είναι το “Thalassa”, “Boat & Fishing”, “Το Ψάρεμα και τα Μυστικά του” και τέλος το “Ψαρεύω” στο οποίο υπήρξε συνδημιουργός και δούλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως αρχισυντάκτης του. Πέρα από την αρθρογραφία έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις προϊόντων, δοκιμές, ρεπορτάζ αγοράς, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις αγώνων αλιείας. Επίσης είναι ο δημιουργός και κάτοχος του παρόντος site.