Δημιουργία συλλόγου στην Κόρινθο

Δημιουργία συλλόγου στην Κόρινθο

Το Σάββατο 2 Μαίου τον χώρο του επιμελητηρίου Κορινθίας θα μπούν οι βάσεις για την δημιουργία συλλόγου ερασιτεχνικής αλιείας με πρωτοβουλία του Κώστα Καστρινού. Ο ίδιος με ανακοίνωση του, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε με το παρακάτω κείμενο:

“Η επιθυμία μας για την δημιουργία συλλόγου με έδρα την Κόρινθο είναι γνωστή από χρόνια. Θεωρούμε ότι έφασε η ώρα αυτό το όνειρο να γίνει πράξη. Καλούμε λοιπόν όλους του φίλους μας να συμβάλλουν με την αγάπη τους στην ονοματοδοσία του. Δώστε μας ιδέες, που θα βάλουμε στην καταστατική μας συνέλευση και εκεί θα αποφασίσουμε μέσα από τις προτάσεις που θα υπάρχουν. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρω…”

LOGONEW_F7935

About Author

Γιώργος Φενερλής

Ο Γιώργος έχει ασχοληθεί με την αρθρογραφία στον περιοδικό τύπο από το 2004, γράφοντας άρθρα κυρίως για την τεχνική του spinning. Ήταν από τους πρώτους που έγραψε για αυτήν την τεχνική ενώ εισήγαγε και νέες όπως το Eging και το LRF. Τα περιοδικά με τα οποία έχει συνεργαστεί είναι το “Thalassa”, “Boat & Fishing”, “Το Ψάρεμα και τα Μυστικά του” και τέλος το “Ψαρεύω” στο οποίο υπήρξε συνδημιουργός και δούλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως αρχισυντάκτης του. Πέρα από την αρθρογραφία έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις προϊόντων, δοκιμές, ρεπορτάζ αγοράς, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις αγώνων αλιείας. Επίσης είναι ο δημιουργός και κάτοχος του παρόντος site.