Τσάντα μεταφοράς της Iron Claw

Τσάντα μεταφοράς της Iron Claw

Όπως είναι γνωστό σε όλους, ψάρεμα δεν είναι μόνο τα καλάμια και οι μηχανισμοί. Ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για μια πετυχημένη εξόρμηση είναι και το πόσο καλά έχουμε οργανώσει όλα τα παρελκόμενα που θα χρειαστούμε. 

Πολλοί από εσάς, όπως και εγώ, θα έχετε έρθει αντιμέτωποι με το πρόβλημα της μεταφοράς των τεχνητών σας και των διάφορων παρελκόμενων στον ψαρότοπο. Ειδικά δε, αν ο ψαρότοπος που έχουμε επιλέξει βρίσκεται μακρυά από το μεταφορικό μας μέσο και είναι δυσπρόσιτος με απόκρημνα βράχια και διάφορα άλλα εμπόδια, η μεταφορά του εξοπλισμού είναι μείζον ζήτημα και για την ίδια την ασφάλεια μας. Για αυτόν τον λόγο στην παρούσα παρουσίαση επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε την τσάντα μεταφοράς της Γερμανικής εταιρίας Iron Claw, μιας εταιρίας που εξειδικεύεται στην κατασκευή τσαντών μεταφοράς, τεχνητών δολωμάτων και άλλων αξεσουάρ που αφορούν το ψάρεμα. Ας ρίξουμε όμως μια πιο λεπτομερή ματιά στην ποιότητα κατασκευής και στους αποθηκευτικούς χώρους που διαθέτει η συγκεκριμένη τσάντα.
Οι διαστάσεις της τσάντας είναι 42 εκατοστά μήκος, 30 εκατοστά πλάτος και 28 εκατοστά ύψος. Το χρώμα της είναι πράσινο χακί και είναι φτιαγμένη από το υλικό 600D που είναι μερικώς αδιάβροχο και εξαιρετικής αντοχής.

Η πρόσοψη της τσάντας

Η πρόσοψη της τσάντας


Όλοι οι αποθηκευτικοί χώροι ανοιγοκλείνουν με φερμουάρ καλής ποιότητας τα όποια διαθέτουν μεγάλο πλαστικό στο σιδεράκι ώστε να ανοιγοκλείνουν με ευκολία.

01

Φερμουάρ για εύκολο ανοιγοκλείσιμο


Στο πάνω μέρος της διαθέτει δύο χειρολαβές που ενώνονται σε μία με την βοήθεια σκρατς ενώ από τα δύο πλαϊνά μέρη της έχουν τοποθετηθεί οι πλαστικοί σύνδεσμοι που συγκρατούν τον ιμάντα ώμου.

Χειρολαβή για μεταφορά στο χέρι

Χειρολαβή για μεταφορά στο χέρι

Το δίχτυ μας δίνει την δυνατότητα μεταφοράς π.χ μιας πτυσόμενης απόχης

Το δίχτυ μας δίνει την δυνατότητα μεταφοράς π.χ μιας πτυσόμενης απόχης

Ο ιμάντας ώμου είναι χρήσιμος όταν μεταφέρουμε μεγάλο όγκο παρελκομένων

Ο ιμάντας ώμου είναι χρήσιμος όταν μεταφέρουμε μεγάλο όγκο παρελκομένων


Να σημειωθεί ότι στο κάτω μέρος της τσάντας έχει τοποθετηθεί λάστιχο με τέσσερα κομμάτια καουτσούκ που διαθέτουν μύτες για την ασφαλέστερη εναπόθεση της τσάντας ακόμα και στις πιο “άγριες” και επικλινής επιφάνειες.

Το προστατευτικό λάστιχο

Το προστατευτικό λάστιχο


Οι αποθηκευτικοί χώροι της είναι πέντε στον αριθμό : ένας μεγάλος κεντρικός όπου υπάρχουν πλαστικά κουτιά αποθήκευσής, ένας στο μπροστινό μέρος, ένας στο πίσω μέρος και δύο στο πλάγια. Ο κεντρικός αποθηκευτικός χώρος περιλαμβάνει πέντε πλαστικές κασετίνες μεσαίου μεγέθους με διαστάσεις 27.5 εκατοστά μήκος, 18 εκατοστά πλάτος και 4,5 εκατοστά ύψος. Η κάθε κασετίνα είναι χωρισμένη σε 6 κάθετα τμήματα με σταθερά χωρίσματα. Κάθε ένα από τα 6 τμήματα διαθέτει εγκοπές για την επιπλέον τοποθέτηση πλαστικών χωρισμάτων. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα διαίρεσης των κάθετων τμημάτων σε πέντε μικρότερα. Δηλαδή πιο απλά η κάθε κασετίνα έχει το λιγότερο 6 κάθετους χώρους ενώ με τα χωρίσματα μπορεί να φτάσει μέγιστα είκοσι τέσσερις μικρότερους. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό οι συγκεκριμένες κασετίνες μπορούν να φιλοξενήσουν ένα ευρύ φάσμα παρελκόμενων και αναλώσιμων όπως τεχνητά δολώματα, σιλικόνες, αγκίστρια, βαρίδια κ.α.

Η κασετίνα με τα αποσπώμενα χωρίσματα

Η κασετίνα με τα αποσπώμενα χωρίσματα


Οι κασετίνες είναι τοποθετημένες η μία πάνω στην άλλη και συγκρατιούνται με την βοήθεια ενός κάθετου ιμάντα που κουμπώνει με κλιπ. Εσωτερικά της τσέπης υπάρχει ενιαίο δίχτυ αποθήκευσης που ανοιγοκλείνει με φερμουάρ.

Ο κεντρικός αποθηκευτικός χώρος με τις πέντε κασετίνες

Ο κεντρικός αποθηκευτικός χώρος με τις πέντε κασετίνες


Στο μπροστινό μέρος ο αποθηκευτικός χώρος περιλαμβάνει θήκη κινητού τηλεφώνου που κλείνει με σκρατς.

Μροστινή τσέπη που μας παρέχει θήκη κινητού τηλεφώνου

Μροστινή τσέπη που μας παρέχει θήκη κινητού τηλεφώνου


Στο πίσω μέρος ο αποθηκευτικός χώρος περιλαμβάνει τέσσερις τσέπες με δίχτυ που η κάθε μία είναι χωρισμένη στην μέση. Και οι τέσσερις τσέπες διαθέτουν φερμουάρ.

Η πρόσοψη του αποθηκευτικού χώρου στο πίσω μέρος

Η πρόσοψη του αποθηκευτικού χώρου στο πίσω μέρος


Οι δύο πλαϊνές θήκες διαθέτουν και εκείνες φερμουάρ και εξωτερικά έχουν δίχτυ με λάστιχο που μπορούν να δεχθούν με ευκολία π.χ. ένα μικρό μπουκάλι νερό ή οτιδήποτε άλλο.

11
Έχοντας στην κατοχή μου την συγκεκριμένη τσάντα αυτό που έχω να πω είναι ότι πρόκειται για ένα προϊόν που μπορεί να λύσει τα χέρια σε κάθε ψαρά οποιασδήποτε τεχνικής όπως το spinning, το εγγλέζικο, το bolognese, το casting κ.α. Ο μικρός της όγκος σε συνδυασμό με τους πολλούς αποθηκευτικούς χώρους κατατάσσουν την Iron Claw στον ιδανικό σύντροφο κάθε ψαρά που αγαπάει αυτό που κάνει!

09

Οι κασετίνες μπορούν να φιλοξενήσουν πλήθος αξεσουάρ


Θα την βρείτε εδώ:

efishing logo 001

About Author

Μωυσής Λιάσκος

Ο Μωυσής είναι βασικό στέλεχος και ιδρυτικό μέλος του καινούργιου site μας Lurebites. Είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση σας σε ότι αφορά τα προϊόντα του αγαπημένου μας χόμπι και θα υπογράφει κάθε έρευνα, δοκιμή ή παρουσίαση που αναρτούμε. Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας του τμήματος Μηχανολογίας και θα βοηθήσει με τις γνώσεις του στα τεχνικά θέματα που θα σας παρουσιάσουμε. Ασχολείται φανατικά με το ψάρεμα και ειδικά με τις τεχνικές του spinning, shore jigging και eging.