Διαφημίσεις

Back to homepage Διαφημίσεις

Το Lurebites αποτελεί ένα ειδησεογραφικό ιστιότοπο για το ψάρεμα του οποίου η αξία και εγκυρότητα είναι πια δεδομένη μετά από τα δύο μόλις χρόνια λειτουργίας του. Ο κόσμος του ψαρέματος το έχει αγκαλιάσει και όσες εταιρείες συνεργάστηκαν μαζί μας είναι απόλυτα ικανοποιημένες διότι βασιστήκαμε στην υγιή και σωστή παρουσίαση των προϊόντων τους, αναδεικνύοντας την χρήση και χρησιμότητα τους. Αν σας ενδιαφέρει να ενημερώσετε τον κόσμο του ψαρέματος για την εταιρεία ή το κατάστημα ή το e-shop ή οτιδήποτε άλλο γύρω από την θάλασσα, τώρα μπορείτε να το κάνετε μέσα από την σελίδα μας! Δημιουργήσαμε ένα εύκολο τρόπο ώστε να μπορεί ο καθένας να βάλει το διαφημιστικό του στο ιστιότοπο μας για όσο διάστημα επιθυμεί και μάλιστα με μια προσφορά που δεν θα αφήσει κανένα αδιάφορο : ένα ευρώ την ημέρα!!!   gia diafhmistiko sait

Οδηγίες Δημιουργίας Διαφήμισης

  1. Συμπληρώστε τα πεδία που ζητούνται, “Πλήρες Όνομα”, “Τίτλος Εικόνας”, “Διεύθυνση Email”, “Σύνδεσμος Εικόνας”.
  2. Στην συνέχεια πατήστε το κουμπί “Επιλέξτε την Εικόνα σας”
  3. Εφόσον συμπληρωθούν όλα τα παραπάνω, πατήστε το κουμπί “Αποθήκευση Διαφήμισης”

Μόλις γίνει η αποθήκευση της διαφήμισης σας, τότε θα ενεργοποιηθεί το κουμπί “Ολοκλήρωση Διαφήμισης” όπου μπορείτε να προχωρήσετε στην online πληρωμή της διαφήμισης. Η πληρωμή γίνεται μέσω της online πύλης Paypal. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής η διαφήμιση σας εμφανίζεται αυτόματα και διαρκεί για 30 ημέρες.

Οδηγίες για την εικόνα της διαφήμισης

Η εικόνα της διαφήμισης θα πρέπει να έχει διαστάσεις 350px x 150px για την ομαλή λειτουργία της σελίδας. Διαφημίσεις μη σχετικές με το ψάρεμα, θα απορρίπτονται.

Για καλύτερο promotion

Σε περίπτωση που θέλετε μεγαλύτερο χώρο ή επιθυμείτε να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας ή για οποιοδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] και στο 6945 555 277.

 

[buyandsell_order_page]